Sarı Kantaron Yağı (Hypericum perforatum Oil) Sarı kantaron bitkisinin (Hypericum perforatum) özenle toplanmış çiçekleri, zeytinyağı içerisinde bekletilerek hazırlanmaktadır. Yoğun aroması ve doğal içeriğiyle öne çıkan bu özel yağ, doğal yaşamı benimseyenler için uygun bir tercihtir.
Sarı kantaron, ülkemizde yaraotu, binbirdelikotu, kanotu, , kuzukıran, kılıçotu gibi farklı isimlerle de anılmakta ve halk arasında yaygın bir şekilde bilinmektedir. Doğal yöntemlerle hazırlanmış bu ürün, yüksek kalite standartlarına uygun şekilde üretilmiştir.
Kullanım Şekli: Doğrudan tüketilebilir ya da yemeklere tat vermek için kullanılabilir.
Enerji ve Besin Öğeleri | 100 ml için | 1 Porsiyon için %RA* |
---|---|---|
Enerji | 900 kcal / 3780 kj | %45 |
Yağ | 100 | %143 |
Doymuş Yağ | 16 | %80 |
Karbonhidrat | 0 | 0 |
Şeker | 0 | 0 |
Protein | 0 | 0 |
Tuz | 0 | 0 |
*Değerler, ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kj / 2000 kcal)
Değerlendirmeler
Filtreleri temizleHenüz değerlendirme yapılmadı.